A Magyarok Világkapcsolata
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

FÓRUMOK  ::  HUMOR
 
Tisztújítás a Hungaria Társadalmi KlubbanMagyar Krónika, április 5.
Kiss Ida
Montreál

A Hungaria Társadalmi Klub március 28-án tartotta választási nagygyűlését. A klub tagjai nagyszámban jelentek meg ezen a fontos gyűlésen.

A vezetőséget a tagság egyöntetűen újraválasztotta, ezzel tanúsítva a bizalmat, amit kiérdemeltek az elmúlt négy és fél év alatt elért eredményeik alapján.

Keresztes Imre elnök beszámolójában elmondta, hogy megalapozták és erősítették a klub pénzügyi alapjait, megteremtették a családias, kellemes légkört a klubbon belül, és ezáltal az újonnan csatlakozók száma gyors mértékben növekedett.

A klub már nemcsak a tagoknak, de azoknak a magyar rendezvényeknek is otthont ad, akik nem tartoznak a tagok közé, és a fiataloknak, akik rendszeresen tartják összejöveteleiket itt. Rendszeresítették a minden hónap első szombati zenés estét, vacsorával, tánccal, jó hangulattal.

Gratulálunk a vezetőségnek és kívánjuk, hogy további sok szép eredmény legyen hasznos és fáradságos munkájuk gyümölcse a következő négy év alatt.

Herédi István a Magyar Bizottság elnöke, Szembrátovics István alelök, Keresztes Imre elnök, Tenta György a Választó Bizottság elnöke, Csukly Andor, vigalmi felelős a vezetőség többi megszavazott tagja: pénztáros: Márkus László, gondnok-háznagy: Szávai Zoltán, bár ellenőr: Gál István.

A pénztári könyveket ellenőrző bizottság tagjai: Gyimesi Róbert, Kovács József, Koeles Tibor, Váradi Gyula

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | C 2004 Magyar Krónika Rt