A Magyarok Világkapcsolata
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

FÓRUMOK  ::  HUMOR
 

45. Magyar Szent István Bál


Hagyományos báljára készül a montreali ifjúság, magyar rendezés alatt, de a jelenlévők és elsőbálosok csoportja már nem mind magyar családok gyermekei. Az elmúlt 45 év alatt a bál olyan helyet vívott ki magának a montreali társadalmi listán, amire joggal büszkék lehetünk, hiszen a bál eredete magyar, rendezőinek nagy része még mindig magyar, és a neve is Magyar Szent István Bál.

Magyar Krónika, február 19.
Kiss Ida
Montreál


Az idén, a Centre Sheraton szálloda lesz a bál vendéglátója, sok újdonsággal szolgál a vendégeknek, és sok külön munkával a rendezőknek.
 

De egy kis változatosság mindig jót tesz, így születnek új gondolatok, amivel a bál változatosságát biztosíthatjuk.
Vendégeinket arra kérjük, időben gondoskodjanak jegyeik megvételéről, mert a szálloda befogadóképessége nem olyan nagy, mint a tavalyi évben, és a korlátozott hely miatt a létszám elérte után nemet kell mondjunk a későn érkezőknek.



Az internet lapjain is megvásárolhatják jegyeiket, a szükséges lapot erre a bál honlapján
www.ststephensball.ca találják.

 


Ugyancsak az idén először nyílik alkalom a szülőknek, nagyszülőknek, ismerősöknek, rokonoknak, akik az elsőbálosoknak szeretnék jókívánságaikat küldeni, azt a bál program könyvében megtehetik.
Úgynevezett arany $50 és ezüst $25 lapokat vásárolhatnak, és neveiket a könyvben feltüntetjük.




Addig míg a bál napja, március 29-e elérkezik, sok munka áll a fiatalok előtt, hogy kellőképpen felkészüljenek. De munkájuknak gyümölcseként felejthetetlen estében lesz részük, amiről egész életen át mesélnek majd.

 


Amint az alábbi képek mutatják, a fiataloknak és szüleiknek több alkalma is nyílik ismerkedésre, a szokásos vasárnapi táncpróbákon kívül is. Ezeken a nagyon sikeres és közkedvelt összejöveteleken találkoznak a bál rendezőivel, akik tanácsokkal és felvilágosítással segítenek minden elsőbálost, kísérőjét és szüleiket. Amikor eljön a nagy nap, már mint „régi bálozók” indulnak a várva-várt estélyre.

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © 2000 Magyar Krónika Rt