A Magyarok Világkapcsolata
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

FÓRUMOK  ::  HUMOR
 

45. Szent István Bál Montreálban

A 45. Szent István Bál előkészületi rendezvényét, a „Kick-off party”-t november 11-én tartották meg a Magyar Ház éttermében.

Magyar Krónika, december 6.
Juhász Júlia-Ágnes
Montreal


 
  Blanar -Tekker Andrea, Petras Éva, Waterhouse-Dõry Karola, Brzezinski-Tekker Barbara
A 2003-as bál elnöke, Miletics Tibor bemutatta a rendezőség tagjait:
Két közvetlen munkatársa, az elnökhelyettesek: Dõry-Waterhouse Karola és Bartha Anita.
A kincstárnok: Benkő Anni, a bál támogatóinak elnöke: Eva Petras, akinek Annette Pankrác nyújt majd segítséget. A fiatalokat Ciamarra Júlia és Simon Rita fogja össze, a bál fő mozgatói, a magyar hölgyek Udvarhelyi Catherine vezetésével végzik majd értékes munkájukat. A bálterem díszítését Fekete Sofi és Széll Attila vezetik majd, és fontos feladatot tölt be Fekete Terry, aki a hírdetések szervezésével foglalkozik.

A befolyó összegből fedezik a bál költségeinek oroszlánrészét. A szép emlékkönyv összeállítását de Gosztonyi Andrea vállalta. A jegyeladást Kelemen Linda és segítőtársa végzik. Természetesen a fiatalok vezetője ismét Roza Stephane. A bál zökkenőmentes lebonyolítását a nagy napon John Childs és csoportja biztosítja, mint eddig is, már több éve és nagy sikerrel.
A bálelnök kért mindenkit, akinek kedve van részt venni a báli előkészületekben, csatlakozék hozzájuk. Ahogy elmondta, az előkészületek nemcsak munkával járnak, de kellemes összejövetelekkel is, ahol a fiatalok és a kevésbé fiatalok jobban megismerhetik egymást, hogy majd a nagy bál alkalmával kellemes estet töltsenek el ismerős társaságban.

A közel 100 jelenlévő már a bál körvonalait próbálta kialakítani, ami ezalkalommal különösen nagy feladatot ró a szervezőkre. A 2003-as rendezvény új környezetben, a Sheraton Center Szállodában lesz, mivel a Queen Elizabeth Szálloda báltermét felújítják és a munkákkal nem készülnek el a bál időpontjáig, március 29-ig.
Az előkészületi rendezvényt követő vasárnap az elsőbálosoknak és a palotást táncoló fiataloknak adott felvilágosítást Ciamarra Júlia. Mivel a létszám még nem teljes, mindazokat, akiknek kedve van az idén, mint „Csipkerózsika” részt venni a bálon, örömmel fogadjuk, december folyamán még jelentkezhetnek.

A próbák majd januárban kezdődnek . A fiatalok érdekes és szórakoztató időszaknak néznek elébe a vasárnapi próbák és egyéb közös programok alkalmával.
Úgyszintén az őket elkísérő szülőknek, mert kívánság estén alkalmuk lesz egyidőben az elsőbálosokkal külön tánc-leckén részt venni.

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © 2000 Magyar Krónika Rt