A Magyarok Világkapcsolata
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

FÓRUMOK  ::  HUMOR
 
Magyar előadók a Cirkusz idei estjén

Magyar Krónika, április 10.

LA SALA ROSSA
4848 Saint-Laurent Blvd
Thursday, April 13,
8 PM
 

Vian Bobo színművésznő és Rönkös Vera cselló művész a magyar résztvevői az idei "Cirque de Mots" estnek.  A Mes chers amis... című vers-színházi előadásuk rövidített változatát hívták meg a szervezők ehhez a multiculturális, multidiszciplináris és többnyelvű fergeteges műsorhoz. Az eddig kétnyelvű előadását Bobo most háromnyelvűvé varázsolta, s így József Attila gyönyörű sorait hol angolul, hol franciául, hol magyarul hallhatják a nézők.

Az est további résztvevői: Lucien Francoeur - poet-rocker, a nemzetközileg is jól ismert koreográfus Lin Snelling Michael Reinhart zenész és képzőművésszel, Fabiola Toupin énekes, Manijeh Ali elegáns táncos Afganisztánból, a Groupe dés poésie moderne és a Desaparecido Productions Ohio államból garantált magasszintű szórakozást nyújtanak az érdeklődőknek.

"A vers sokoldalú, képzeletdús feldolgozása s előadása a közreműködő művészek által az egyik legfontosabb eleme műsorunknak, hiszen így a költészet megfogható, élvezhető és élő marad..." mondták a szervezők, Endre Farkas és Carolyne Marie Souaid. )

Jegyek a helyszínen : $15
Jegy foglalás a 486-9260 telefonszámon

Az első ötven néző között ajándékokat sorsolnak ki.  Könyvek, CD-k, stb a helyszínen megvásárolhatók. Extra információt a www.endrefarkas.com honlapon találhatnak

 

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © 2006 Magyar Krónika Rt