A Magyarok Világkapcsolata
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

FÓRUMOK  ::  HUMOR
 

Cserkészvacsora Montreálban

Magyar Krónika, május 1.

Kiss Ida
 

"Csak ketten legyünk együtt, ketten hárman
Már kivirul a lélek tavasza
Csak néhányan egy kicsike kis zugban 
És az a kis zug... az lesz a haza."
Reményik Sándor

 
Április 21-én tartotta a 37.sz. Szt. Margit leánycserkész- és a 23.sz. Szt. László fiúcserkészcsapat évente megrendezett rendhagyó táncos-vacsoráját.

A Magyarok Nagyasszonya Egyházközség társadalmi terme, ismét zsúfolásig megtelt ünneplő résztvevőkkel.
Kis és nagy cserkészek, helybeliek és távolból érkezettek, - még Ausztráliából is - hamarosan meleg, otthonias hangulatot teremtettek. Mindenki talált valakit, akivel már rég nem találkozott és a távolból érkezettek nagy  örömmel köszöntötték egymást. Az est ünnepélyes "tisztség-átadás"-sal kezdődött.

A leköszönő cserkészparancsnokok, Siket Gyuri és Kati átadták a vezetést a következő parancsnokoknak: Glaser Ildikónak és Szép Józsinak.
Búcsúszavaiban Siket Gyuri megígérte, hogy amint kicsit felnőnek gyermekeik, visszajönnek nem ketten, de öten, bővíteni a montreáli cserkészek táborát.

Köszönet Katinak és Gyurinak évekig tartó áldozatos munkájáért, kívánunk nagyon sok sikert saját gyermekeik neveléséhez és örömmel várjuk, hogy pár év múlva ismét a cserkeszek aktív tagjaként köszönthessük őket.
Az új parancsnokoknak, kívánunk sok sikert, kitartást ahhoz a szép és dicséretes munkához, amire vállalkoztak.

Szép virágcsokorral köszöntötték Pelikán Anikót és persze Sanyi bá-t, a  mindig készenálló segítségükért.

 A vacsora emelkedett hangulatban zajlott a sok kis cserkész szorgalmas felszolgálása mellett, és amint a zene megszólalt, kevés volt az, akinek nem volt kedve táncra perdülni és jókedvűen ropni, amíg a búcsúzás ideje elérkezett, de megígérték, hogy jövő ilyenkor és ugyanitt  megint találkozunk.

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © 2007 Magyar Krónika Rt