A Magyarok Világkapcsolata
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

 
 

CE "Carrefour Europe" 2007

Magyar Krónika, október 26
Velki Magdolna


 

A Montreálban működő tizenhárom európai uniós kereskedelmi kamara (belga, francia, cseh, holland, lengyel, ír, magyar, nagy-britanniai, német, olasz, osztrák, spanyol, svájci) ebben az évben hatodik alkalommal szervezte meg a Carrefour Europe rendezvényt. A szervezők egyike a Magyar-Kanadai Kereskedelmi Kamara (Hungarian-Canadian Chamber of Commerce, rövidítve HCCC).

A rendezvény célja, hogy az Európában érdekelt vállalkozások bemutassák tevékenységüket, valamint hogy felkeltsék a látogatók körében Európa, s ezzel egy időben a kamarák munkája iránt az érdeklődést. Az elmúlt évben több, mint ezer látogatót fogadtak a kiállítók. Az ez évi statisztika sem lesz rosszabb ennél.

A Hôtel Delta Centre-Ville-ben a kiállítóterem bejáratánál meglepetés várta az érkezőket: a szerencsés látogató a Mini-Mount Royal Mini-Couper autóját kapta kölcsön a hét végére. Gazdára talált többek között még két repülőjegy (Lufthansa, Swiss Airlines) és a Goethe-Institut nyelvtanfolyama is.

Ez alkalommal a HCCC iránt sokkal nagyobb volt az érdeklődés, mint a megelőző években. Reméljük, hogy ez nem csak az asztalon elhelyezett magyar pezsgőknek volt köszönhető, melyek a rendezvény befejezése után kerültek kisorsolásra, vagy a Château-Euro süteményeinek, mellyekkel a tulajdonos, Kuhár Zoltán, aki a Kamara tagja is egyben, már nem először járult hozzá a sikerhez. Az érdeklődők kérdéseire a HCCC igazgatói (Anthony Kez, Kovács Péter, Szabó György, Tikász László, Velki Magdolna) és az ITD Hungary képviseletében Csekő Gyula válaszolt. Kiállítóként a Magyar-Kanadai Kereskedelmi Kamara meghívására a CVDS-t Alex Moosz Sr. és Alex Moosz Jr. képviselte.

A Magyar-Kanadai Kereskedelmi Kamara sikere része annak a megújuló folyamatnak, melynek látható eredménye megújult honlapjuk
( www.hungariancc.ca).

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © 2007 Magyar Krónika Rt