Magyar Krónika
Jövőre megjelenhet az Apple hitelkártya
Magyar Krónika 2018. 05. 13. események
ESEMÉNYEK Tovább
GASZTRONÓMIASzoky konyhája
A KENGURUAz asszony, akinek egyelőre egy csöppet sem szilfidi alakja azt mutatja, hogy néhány hét múlva gyermeke születik, még korántsem fiahordó, már csak azért sem, mert hátha leánya születik majd.
hirdetés
Klikk ide
A kis mértékben csökkenő iPhone eladások ellensúlyozására a cég felturbózza a pénzügyi szolgáltatásait.

A Goldman Sachs befektetési bankkal társulva készül bankkártyát piacra dobni az Apple. A Wall Street Journal értesülései szerint 2019-től lehet majd igényelni az Apple Pay márkát hozdozó kártyát. Az Apple korábban már rendelkezett kártyás partnerséggel. A Barclays tette lehetővé, hogy a cég hűségkártya programot működtessen. A mostani váltással a Barclays azonban kikerül a képből.

Az Apple bevételeinek jelentős része az iPhone eladásokból származik, ám a lap szerint ez csökkenő tendenciát mutat. A bankkártyás üzletág megnyitása illetve az Apple Pay bővítése lehetőséget ad arra, hogy a bevételeket a szolgáltatási üzletágból pótolja a cég. Ráadásul a kártya felgyorsíthatja az Apple Pay terjedését, amely nem volt annyira acélos, mint az Apple vezetői remélték.

Az üzlet a Goldman Sachs számára is előnyös. Az értékpapír kereskedelemből eltűnő bevételeit tudja ellensúlyozni a kereskedelmi bankolással. A cég 2016 óta megtakarítási terméket és személyi kölcsönt is kínál, ebbe a trendbe illeszkedik az Apple Pay kártya is.

A Wall Street Journal korábbi értesülései szerint az Apple boltjaiban igényelhető áruhitelt is a Goldman fogja nyújtani.

24.hu

Magyarország Tiszteletbeli Konzulátusa
Tiszteletbeli konzul Szentmihályi Gyula Fogadóórák, minden kedden 13.00 - 17.00 óráig 65 rue Ontario, Ouest, Montreal, QC. H2X 1Y8
Tel: 514-288-7378 Email: itt
HIVTALOS FORDÍTÓ
Érsek András
Ordre des traducteurs, terminologues et interpretes agréés du Québec , magyar, angol, francia, román
Tel: (514) 781-9768
Fax: (514) 626-0869
Email: itt
Családi Temetkezési Vállalkozó
693. Jean Talon O.
(Park Extention)
Montreal,  H3N 1N1
Tel: (514) 271-1212