Magyar Krónika
Jövőre megjelenhet az Apple hitelkártya
Magyar Krónika 2018. 05. 13. események
ESEMÉNYEK Tovább
GASZTRONÓMIASzoky konyhája
A STRUCCA strucc a legnagyobb madár. A magassága két méter, de ha emelvényre áll, még több. A strucc nyaka hosszú, vékony és kopasz, hasonlít a csúnya, sovány nők nyakához. A strucc szép fehér farktollait eleinte a saját farán, később azonban a nők fején hordja.
hirdetés
Klikk ide
A kis mértékben csökkenő iPhone eladások ellensúlyozására a cég felturbózza a pénzügyi szolgáltatásait.

A Goldman Sachs befektetési bankkal társulva készül bankkártyát piacra dobni az Apple. A Wall Street Journal értesülései szerint 2019-től lehet majd igényelni az Apple Pay márkát hozdozó kártyát. Az Apple korábban már rendelkezett kártyás partnerséggel. A Barclays tette lehetővé, hogy a cég hűségkártya programot működtessen. A mostani váltással a Barclays azonban kikerül a képből.

Az Apple bevételeinek jelentős része az iPhone eladásokból származik, ám a lap szerint ez csökkenő tendenciát mutat. A bankkártyás üzletág megnyitása illetve az Apple Pay bővítése lehetőséget ad arra, hogy a bevételeket a szolgáltatási üzletágból pótolja a cég. Ráadásul a kártya felgyorsíthatja az Apple Pay terjedését, amely nem volt annyira acélos, mint az Apple vezetői remélték.

Az üzlet a Goldman Sachs számára is előnyös. Az értékpapír kereskedelemből eltűnő bevételeit tudja ellensúlyozni a kereskedelmi bankolással. A cég 2016 óta megtakarítási terméket és személyi kölcsönt is kínál, ebbe a trendbe illeszkedik az Apple Pay kártya is.

A Wall Street Journal korábbi értesülései szerint az Apple boltjaiban igényelhető áruhitelt is a Goldman fogja nyújtani.

24.hu

Magyarország Tiszteletbeli Konzulátusa
Tiszteletbeli konzul Szentmihályi Gyula Fogadóórák, minden kedden 13.00 - 17.00 óráig 65 rue Ontario, Ouest, Montreal, QC. H2X 1Y8
Tel: 514-288-7378 Email: itt
HIVTALOS FORDÍTÓ
Érsek András
Ordre des traducteurs, terminologues et interpretes agréés du Québec , magyar, angol, francia, román
Tel: (514) 781-9768
Fax: (514) 626-0869
Email: itt
Családi Temetkezési Vállalkozó
693. Jean Talon O.
(Park Extention)
Montreal,  H3N 1N1
Tel: (514) 271-1212