Magyar Krónika
Na és?
Magyar Krónika 2019. 09. 04. eseményekSurján László
ESEMÉNYEK Tovább
GASZTRONÓMIASzoky konyhája
A KENGURUAz asszony, akinek egyelőre egy csöppet sem szilfidi alakja azt mutatja, hogy néhány hét múlva gyermeke születik, még korántsem fiahordó, már csak azért sem, mert hátha leánya születik majd.
hirdetés
Klikk ide
Az euobserver tudatja, hogy a hívő konzervatív EU lobbisták száma nő Brüsszelben.
Hozzátették, hogy a római katolikus egyház maga is nagy adományozó. Ámde amerikai milliárdosok, akik közül némelyek Donald Tump barátai, ugyancsak tíz milliós tételekkel támogatják az európai abortusz ellenes csoportokat, hogy azok befolyásolják a politikát és a törvényeket.

Tipikus liberális hozzáállás. A milliárdosok nevét nem említik, de néhányukat besorolják az elnök támogatói körébe, mintha ez már önmagában is bűn volna. Az euobserver cikkeit csak előfizetők olvashatják, amit mindannyian megláthatunk, az a felvezető szöveg. Ez még akár folytatódhatna úgy is, hogy végre vannak, akik értékek érdekében lobbiznak Brüsszelben, de kötve hiszem, hogy erről szólna a történet. A cikk fölé azt írták: kivizsgálás. Mintha hívő keresztény lobbistának lenni bűn volna, amit ki kell vizsgálni. A cikkhez képet is közöltek, amelyen a dollár látható, rajta az európai liberálisok számára botrányos felirattal: In God we trust. Istenben bízunk.

Felháborodnak tehát, s részünkről a legokosabb, ha boldogult Horn Gyulát idézzük: Lobbiznak a keresztények?
Na és?
Magyarország Tiszteletbeli Konzulátusa
Tiszteletbeli konzul Szentmihályi Gyula Fogadóórák, minden kedden 13.00 - 17.00 óráig 65 rue Ontario, Ouest, Montreal, QC. H2X 1Y8
Tel: 514-288-7378 Email: itt
HIVTALOS FORDÍTÓ
Érsek András
Ordre des traducteurs, terminologues et interpretes agréés du Québec , magyar, angol, francia, román
Tel: (514) 781-9768
Fax: (514) 626-0869
Email: itt
Családi Temetkezési Vállalkozó
693. Jean Talon O.
(Park Extention)
Montreal,  H3N 1N1
Tel: (514) 271-1212