Magyar Krónika
Na és?
Magyar Krónika 2019. 09. 04. eseményekSurján László
ESEMÉNYEK Tovább
GASZTRONÓMIASzoky konyhája
A STRUCCA strucc a legnagyobb madár. A magassága két méter, de ha emelvényre áll, még több. A strucc nyaka hosszú, vékony és kopasz, hasonlít a csúnya, sovány nők nyakához. A strucc szép fehér farktollait eleinte a saját farán, később azonban a nők fején hordja.
hirdetés
Klikk ide
Az euobserver tudatja, hogy a hívő konzervatív EU lobbisták száma nő Brüsszelben.
Hozzátették, hogy a római katolikus egyház maga is nagy adományozó. Ámde amerikai milliárdosok, akik közül némelyek Donald Tump barátai, ugyancsak tíz milliós tételekkel támogatják az európai abortusz ellenes csoportokat, hogy azok befolyásolják a politikát és a törvényeket.

Tipikus liberális hozzáállás. A milliárdosok nevét nem említik, de néhányukat besorolják az elnök támogatói körébe, mintha ez már önmagában is bűn volna. Az euobserver cikkeit csak előfizetők olvashatják, amit mindannyian megláthatunk, az a felvezető szöveg. Ez még akár folytatódhatna úgy is, hogy végre vannak, akik értékek érdekében lobbiznak Brüsszelben, de kötve hiszem, hogy erről szólna a történet. A cikk fölé azt írták: kivizsgálás. Mintha hívő keresztény lobbistának lenni bűn volna, amit ki kell vizsgálni. A cikkhez képet is közöltek, amelyen a dollár látható, rajta az európai liberálisok számára botrányos felirattal: In God we trust. Istenben bízunk.

Felháborodnak tehát, s részünkről a legokosabb, ha boldogult Horn Gyulát idézzük: Lobbiznak a keresztények?
Na és?
Magyarország Tiszteletbeli Konzulátusa
Tiszteletbeli konzul Szentmihályi Gyula Fogadóórák, minden kedden 13.00 - 17.00 óráig 65 rue Ontario, Ouest, Montreal, QC. H2X 1Y8
Tel: 514-288-7378 Email: itt
HIVTALOS FORDÍTÓ
Érsek András
Ordre des traducteurs, terminologues et interpretes agréés du Québec , magyar, angol, francia, román
Tel: (514) 781-9768
Fax: (514) 626-0869
Email: itt
Családi Temetkezési Vállalkozó
693. Jean Talon O.
(Park Extention)
Montreal,  H3N 1N1
Tel: (514) 271-1212