Magyar Krónika
Hosszú Katinka a legértékesebb magyar sportoló
Magyar Krónika 2020. 07. 07. események
ESEMÉNYEK Tovább
GASZTRONÓMIASzoky konyhája
A BOGÁRA bogár a földön mászik. De akár mászik, akár nem, mindenesetre három fő részből áll, úgymint: a fej, a tor és a potroh. Szervezetileg tehát sokkal fejlettebb, mint az ember, amelynek csak egy fő része van, úgymint: a has. Némely embernek a hasa helyett szintén potroha van.
hirdetés
Klikk ide
Sorozatban hatodik éve végez első helyen Hosszú Katinka a Forbes magazin legértékesebb sportolók listáján. A háromszoros olimpiai bajnok úszónő mögött egy másik úszó, Milák Kristóf, valamint egy labdarúgó, Gulácsi Péter található.
Hosszú Katinka hatodszor a legértékesebb magyar sportoló
Fotó: MH/Purger Tamás
A listán elfoglalt helyezés a sportolók eredményei mellett a pénztermelési képességüket mutatja meg, ki mennyire építi jól a márkáját, és mennyire képes kihasználni az abban rejlő üzleti lehetőségeket.

A módszertanban számos mutatót vizsgáltak, ezeket három nagy kategóriába lehet besorolni: sporteredmény, hírteljesítmény és hirdetői értékelések.

Az eredmények pedig végül ismételten Hosszú Katinka első helyezését hozták. Mögötte Milák Kristóf van, aki megdöntötte az olimpiai legenda Michael Phelps rekordját a vb-n a 200 méteres pillangóúszás döntőjében, s ezzel tulajdonképpen berobbant a nemzetközi köztudatba. A képzeletbeli dobogó harmadik fokán pedig a német labdarúgó-élvonalban szereplő RB Leipzig kapusa, Gulácsi Péter található, aki számos egyéni díj mellett csapatával bejutott a foci csúcsát jelentő sorozat, a Bajnokok Ligája legjobb nyolc csapata közé.

A tíz legértékesebb magyar sportoló
  • Hosszú Katinka (úszás)
  • Milák Kristóf (úszás)
  • Gulácsi Péter (labdarúgás)
  • Szoboszlai Dominik (labdarúgás)
  • Michelisz Norbert (motorsport)
  • Kapás Boglárka (úszás)
  • Dzsudzsák Balázs (labdarúgás)
  • Willi Orbán (labdarúgás) 
  • Liu Shaolin Sándor (gyorskorcsolya)
  • Liu Shaoang (gyorskorcsolya)

A teljes lista itt érhető el.

MH
Magyarország Tiszteletbeli Konzulátusa
Tiszteletbeli konzul Szentmihályi Gyula Fogadóórák, minden kedden 13.00 - 17.00 óráig 65 rue Ontario, Ouest, Montreal, QC. H2X 1Y8
Tel: 514-288-7378 Email: itt
HIVTALOS FORDÍTÓ
Érsek András
Ordre des traducteurs, terminologues et interpretes agréés du Québec , magyar, angol, francia, román
Tel: (514) 781-9768
Fax: (514) 626-0869
Email: itt
Családi Temetkezési Vállalkozó
693. Jean Talon O.
(Park Extention)
Montreal,  H3N 1N1
Tel: (514) 271-1212