A Magyarok Világkapcsolata
 
            
t h e   h u n g a r i a n   w o r l d   c o n n e c t i o n       

FÓRUMOK  ::  HUMOR
 

Ismét Rawdon

Magyar Krónika, július 4.
Varga Timea

Az idén ismét megtartottuk a Péter-Pál pikniket Rawdonban.

Akik ott voltak bizonyára jól érezték magukat.

A program a Szentmisével kezdődött, majd mindenki folytatta azzal amihez leginkább kedve volt. Játszhattunk röplabdát, lőhettünk célba és hála a jó időnek a bátrabbak fürödhettek a kissé hideg vizű tóban is. A hangulat mint mindig, most is remek volt és még az ilyenkor szokásos eső is elkerült minket.

A menü is a megszokott volt. Ehettünk rántott csirkét, gulyást, húslevest, sült húst, lángost és az ilyenkor elmaradhatatlan fánkot. A szorgos kezeknek és Kuhár Zolinak köszönhetően sajtos és tepertős pogácsák is kerültek az asztalokra.

Az idén először, a Hurel is kivette részét az előkészületekből. Pár erős fiatalember már szombaton reggel kiment a területre és segítettek a sátor felállításában, az asztalok kirakodásában, az őszi levelek összegyűjtésében. Az asszonyok pedig a konyhában szorgoskodtak, ami nem kis teljesítmény, figyelembe véve, hogy a hőmérséklet meghaladta a 30 C fokot.

A lelkes önkénteseknek köszönhetően mindannyian ismét pihentető, kellemes vasárnap délutánt tölthettek el azok, akik kint voltak és velünk töltötték a napot.

Reméljük most kedvet kaptak az augusztusi piknikhez azok is, akik most nem tudtak velünk szórakozni.

Köszönet a kurátoroknak és az önkénteseknek a remek szervezésért.

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © 2005 Magyar Krónika Rt.