Magyar Krónika
Weber: A legnagyobb európai probléma a migráció
Magyar Krónika 2018. 05. 12. kanadai hírek
ESEMÉNYEK Tovább
GASZTRONÓMIASzoky konyhája
A KENGURUAz asszony, akinek egyelőre egy csöppet sem szilfidi alakja azt mutatja, hogy néhány hét múlva gyermeke születik, még korántsem fiahordó, már csak azért sem, mert hátha leánya születik majd.
hirdetés
Klikk ide
Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetője beszédet mond a Szlovén Demokrata Párt (SDS) kampányrendezvényén Celjén, a Golovec csarnokban 2018. május 11-én.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
A kontinens jelenlegi legnagyobb problémájának nevezte a migrációt az Európai Néppárt frakcióvezetője. Manfred Weber szerint elsődleges a határok megvédése, a politikus pozitív példaként említette Magyarországot.
Az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetője a szlovéniai Celjén elsődleges feladatként jelölte meg a külső határok védelmét, amire szerinte Európában most csak a kereszténydemokraták képesek.

Manfred Weber arról beszélt, hogy a jelenlegi legnagyobb európai probléma a migráció, és az EPP számára e tekintetben fontos feltétel, hogy a határokat meg kell védeni. Nemcsak beszélni kell erről, hanem tenni is érte, ahogyan Bulgária tette, vagy Magyarországon Orbán Viktor, és ezért nem kritika, hanem támogatás jár nekik Brüsszelből – jelentette ki a politikus.

Hozzátette:
ha a határvédelem megvan, utána segíteni kell a rászorulóknak, de a szilárd határvédelem az elsődlegesÚgy vélte, az EPP számára a keresztény Európa a legfontosabb alap. Jó a sokszínűség Európában, de egész Európában közös, hogy minden településen van egy keresztény templom – mutatott rá.

hirado.hu

Magyarország Tiszteletbeli Konzulátusa
Tiszteletbeli konzul Szentmihályi Gyula Fogadóórák, minden kedden 13.00 - 17.00 óráig 65 rue Ontario, Ouest, Montreal, QC. H2X 1Y8
Tel: 514-288-7378 Email: itt
HIVTALOS FORDÍTÓ
Érsek András
Ordre des traducteurs, terminologues et interpretes agréés du Québec , magyar, angol, francia, román
Tel: (514) 781-9768
Fax: (514) 626-0869
Email: itt
Családi Temetkezési Vállalkozó
693. Jean Talon O.
(Park Extention)
Montreal,  H3N 1N1
Tel: (514) 271-1212