Magyar Krónika
Weber: A legnagyobb európai probléma a migráció
Magyar Krónika 2018. 05. 12. kanadai hírek
ESEMÉNYEK Tovább
GASZTRONÓMIASzoky konyhája
A BOGÁRA bogár a földön mászik. De akár mászik, akár nem, mindenesetre három fő részből áll, úgymint: a fej, a tor és a potroh. Szervezetileg tehát sokkal fejlettebb, mint az ember, amelynek csak egy fő része van, úgymint: a has. Némely embernek a hasa helyett szintén potroha van.
hirdetés
Klikk ide
Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetője beszédet mond a Szlovén Demokrata Párt (SDS) kampányrendezvényén Celjén, a Golovec csarnokban 2018. május 11-én.
MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
A kontinens jelenlegi legnagyobb problémájának nevezte a migrációt az Európai Néppárt frakcióvezetője. Manfred Weber szerint elsődleges a határok megvédése, a politikus pozitív példaként említette Magyarországot.
Az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetője a szlovéniai Celjén elsődleges feladatként jelölte meg a külső határok védelmét, amire szerinte Európában most csak a kereszténydemokraták képesek.

Manfred Weber arról beszélt, hogy a jelenlegi legnagyobb európai probléma a migráció, és az EPP számára e tekintetben fontos feltétel, hogy a határokat meg kell védeni. Nemcsak beszélni kell erről, hanem tenni is érte, ahogyan Bulgária tette, vagy Magyarországon Orbán Viktor, és ezért nem kritika, hanem támogatás jár nekik Brüsszelből – jelentette ki a politikus.

Hozzátette:
ha a határvédelem megvan, utána segíteni kell a rászorulóknak, de a szilárd határvédelem az elsődlegesÚgy vélte, az EPP számára a keresztény Európa a legfontosabb alap. Jó a sokszínűség Európában, de egész Európában közös, hogy minden településen van egy keresztény templom – mutatott rá.

hirado.hu

Magyarország Tiszteletbeli Konzulátusa
Tiszteletbeli konzul Szentmihályi Gyula Fogadóórák, minden kedden 13.00 - 17.00 óráig 65 rue Ontario, Ouest, Montreal, QC. H2X 1Y8
Tel: 514-288-7378 Email: itt
HIVTALOS FORDÍTÓ
Érsek András
Ordre des traducteurs, terminologues et interpretes agréés du Québec , magyar, angol, francia, román
Tel: (514) 781-9768
Fax: (514) 626-0869
Email: itt
Családi Temetkezési Vállalkozó
693. Jean Talon O.
(Park Extention)
Montreal,  H3N 1N1
Tel: (514) 271-1212