A Magyarok Világkapcsolata
 
f ó r u m               Keresés a Krónikán 
      
 
the hungarian world connection 
 ROVATOK
 Mozaik
 Zsebsite
 Dömötor Ödön
 Táltos Ákos

 FÓRUMOK
 Hozzászólás

 

Lagziláz Californiában

Magyar Krónika, március 8.
Montreál
Várhelyi György

A Hírügynökségek szerint az utolsó héten 2500 azonnemu pár kért Házasodási Engedélyt a sanfranciscoi Városházán. Ez talán meglepi az átlagolvasót, de a Golden State Research Institute of Anomalies - nak csak egy új tünet.
Az Intézet a Mojave Sivatag egy meghatározatlan sarkában már hosszú évek óta figyeli az Állam tudatzavarait, bogarait, túlkapásait, hóbortjait, mániáit, szeszélyeit és gyakori pszihótikus megnyilvánulásait, melyeket osztályozza, analizálja, elemzi és enciklopédikus formába önti. Ezek aztán referátumként mennek a NIMH hez, ami a National Institute of Mental Health, Washingtonban.

A jelentésben a raplik mibenléte egy végtelen sorozat, mely elobb-utóbb elzsibbasztja az olvasót, ami viszont lebilincsel, az a kutatók okfejtése, ahol megpróbálnak azokra magyarázatot találni vagy eredetüket meghatározni.

Teória A. : Az aberrációk oka a Film és TV Stúdiók kisugárzása, ahogy Hollywood elektromagnetikus úton millió és millió gigatonna digitálisan feldolgozott lócitromot lövell az Urbe. A fekália Rádió, TV és PC szurokön megy át és az FCC szerint ártalmatlan a hallgatókra, de több kutató talált jelentos lerakodásokat pszihótikus tüneteket mutató elmebetegek agyában.

Teória B. : A San Andreas Fault egy gigantikus "vályú" vagy árok, amit a Föld felszínét meghatározó "lemezek" tektonikus mozgása idézett elo. A hasadék kb. 800 Mf. hosszú, helyenként 10 Mf. mély és párszáz lábtól 10 Mf.-ig széles. Californiát jóformán ketté szeli, tole Nyugatra van a Pacifikus lemez, Keletre pedig az Észak Amerikai. A fault okozza a gyakori földrengéseket, melyek a lakósságot félelemben tartják és idovel nyomot hagynak a pszihén. Egyes akadémikusok a San Andreas hasadékot tudathasadásra ( schizofrénia) vezették, ami más tudósok szemében teljesen nevetséges dedukció. Ezek viszont nem számolnak - már statisztikailag is bizonyított - tényre, miszerint azok, akik közel élnek temetokhöz sokkal szellemesebbek, mint az átlagpolgárok, ami világosan szemlélteti a környék hatását az észjárásra.

Teória C. : A nászláz kitörése és a Mars Rover elso sugárzása a Vörös Bolygóról másodpercre AZONOS, az adás a Jet Propulsion Laboratory székházába, Palo Alto-ba irányult, ami nincs messze San Franciscotól. Digitális fotók pixelei mellett milyen ismeretlen elemhabarcsok keveredtek bele az elektromágneses plazmába, amik okozhattak genetikus mutációt lágyabb agyakban? Milyen MÁS toxikus anyagot várhatunk a Marsról? Ezúton hívjuk fel a JPL vezetoségét, hogy léptessen életbe defenzív szerveket melyek kiszurnek minden patogén kórcsirát.

Az elobbieket továbbítottam Prof. L. D'Anjou kollégánknak, akinek muködése a nunavuti Institute of Creative Scatology tanszék katedráján tudományos hátteret ad szakvéleményének. A Prof. kijelentette, hogy mindhárom teória tetszetos, de o saját kutatásaira alapozza majd hozzászólását. Szerinte az azonnemu házasságokat könnyen el lehetne kerülni, ha homoszexuális férfiak lesbian noket vennének feleségül. A veszély azonban fennáll, hogy utódaik 11%-a pedofile lesz, 7%.-a szadista, 9%.-a mazohista, 5%-a keresztöltözködo, 9%.-a hermafrodita, 14.%-a voyeur, 3% noi alsónemu gyujto lesz, 13% transzszexuális, 3 % zoophile, 6 % exhibitionist és 20 % többé-kevésbé normális.

O.K. Prof., és kinek tunik ez majd szokatlannak Californiában?

 
az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © 2000 Magyar Krónika Rt