A Magyarok Világkapcsolata
 
f ó r u m               Keresés a Krónikán 
      
 
the hungarian world connection 
 ROVATOK
 Mozaik
 Zsebsite
 Dömötor Ödön
 Táltos Ákos

 FÓRUMOK
 Hozzászólás

 

Mini Bál

Magyar Krónika, június 4.
Kiss Ida
Montreál

A báli szervezõbizottság a 45. Szent István Bál után ismét egy sikeres Mini Bált, vagy kisbált, de mondhatjuk Morzsa Bálnak is, szervezett május 23-án, a montreáli Delta Hotel báltermében.

A vendégek lassan gyûltek, de amikor mindenki együtt volt, a hangulat a régi, bensõséges és ünnepélyes, vitathatatlanul kellemes volt.
A nagy bálról készült videófilm folyamatosan látható volt a nagyméretû vásznon, miközben a vacsora, illetve a csendes árverés bonyodalmai zajlottak.
A Kanadai Magyar Mérnök Egyesület részérõl az országos Mérnök Egyesület elnöke, Roy Marika mondott köszönetet a 2003. évi bál rendezõségnek és elnökének, Miletics Tibornak.

Ezután következett a várva várt hír, ami ilyenkor mindig a legfontosabb és mindenki tudni akarja, ki is lesz a következõ bál elnöke 2004-ben. A bejelentést nagy örömmel fogadták a jelenlevõk, mivel a már évek óta tartó értékes munkájáról mindenki jól ismeri Waterhouse-Dõry Karolát. Beszédében elmondta, hogy nagy elfoglaltsága ellenére örömmel vállalta ezt a megtisztelõ, fontos és sok idõt igénylõ megbízatást. Elsõsorban családja hagyományait akarja folytatni, azt gyermekeinek átadni, hovatartozásukat megalapozni, és utat mutatni arra, hogy mindenki képes lehet közösségi munkára, ha annak értelmét és fontosságát átérzi.

Egyben példát állítva közösségünk fiataljainak, hogy ha van egy cél, amiért érdemes kiállni, akkor sok minden megoldható, sok mindenre képes lehet mindenki.
A nyár folyamán sem pihen a rendezõ bizottság, máris tervekkel tele tarsollyal kezdik el a következõ bál elõkészületeit, hogy az mindig jobb, érdekesebb, fényesebb legyen, persze a hagyományokat híven követve.

A jövõ bál elsõbálosai szintén kezdhetik a készülõdést, barátokat, ismerõsöket felszólítva, toborozva, hogy õk is készüljenek a jövõévi bálra, ami a tervek szerint 2004. március 20-án lesz, a Queen Elizabeth Szállodában.

az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © 2000 Magyar Krónika Rt