A Magyarok Világkapcsolata
 
f ó r u m               Keresés a Krónikán 
      
 
the hungarian world connection 
 ROVATOK
.
 Mozaik
.
 Zsebsite
.
 Dömötor Ödön
.
 Táltos Ákos

 FÓRUMOK
.
 Hozzászólás

 

48. Magyar Szent István Bál 2006

Magyar Krónika, november 21

Montreál
Mailáth Mária

A magyar Szent István Bált 2006 április 29-én tartják meg ebben az évben, a Queen Elisabeth Hotel báltermében
Az előkészületek máris elkezdődtek, a hagyományos elő-bállal, november 9-én,  amit a vezetőség nagyon elegáns néven, "Automn Gala"- nak nevezett. 

Kitűnő hangulatban, remek vacsorával és zenével zajlott az este. A "csendes árverés" izgalmai és a játékokkal tűzdelt összejövetel  a vendégeknek  megadta a további munkához az erőt és atmoszférát.

A 48. bál elnöke Bartha Anita, helyettes elnök Varjas Gina, a bizottság többi vezető tagja:  Nagy Christina, Matchnik Kathy, Paffrath Elisabeth, Edith es Joseph Varga, Széll Attila, Prágai András, Zalai Péter, John Childs, Udvarhelyi Catherine. Az előbbi évek szervezői közül Madarász Viktoria és Benkő Anni nyújtja segítségét.

A Bizottság ezúton is kéri, hogy aki elsőbálos korba került az idén és szeretne a bálon bemutatkozni, jelentkezzék mielőbb. A kísérőket  és palotás táncosokat is várjuk. Az első összejövetel, vasárnap, január15- én lesz, az Ifjúsági Otthonban, ahol az összes tudnivalókat megkaphatják és jelentkezhetnek a különböző tevékenységekre.
Erre az eseményre, mindenkit szeretettel vár a rendezőség, külön meghívás nélkül.                 

Kívánunk jó munkát és sok sikert az új bálbizottságnak.

 
az oldal tetejére Impresszum | Hirdetési árak | © 2005 Magyar Krónika Rt.