Magyar Krónika
Pick szalámik
Magyar Krónika 2021. 11. 14. esemény
ESEMÉNYEK Tovább
GASZTRONÓMIASzoky konyhája
TEKNŐSBÉKAA teknősbéka igen hosszú életű állat, egy teknősbéka élete hosszúságban kitesz annyit, mint tíz ember élete. Persze, ez a teknősbékaélet amilyen hosszú, olyan keskeny szélességben, tehát messze mögötte marad akár egy magyar gróf vagy lánckereskedő életének is.
hirdetés
Klikk ide
A mögöttünk álló több mint 150 éves szakértelem és technológia lehetővé teszi, hogy a PICK Téliszalámi által megalapozott értékek és a megszokott magas minőség megtartása mellett olyan finom és változatos szalámikat alkossunk, melyek mind a tradicionális, mind az újdonságokra nyitott szalámi fogyasztók számára felejthetetlen íz-élményt nyújtanak.
Szortimentükben az eredeti PICK Téliszalámi mellett nagy népszerűségnek örvendenek a szintén hagyományos érleléssel készült, nemespenészes Rákóczi, Mátyás és Csemege szalámik is.

A folyamatos megújulás jegyében idén tavasszal PICK Szalametti néven vezettük be a legújabb szalámi-termékcsaládunkat, melyet valódi fogyasztói igényekre szabva fejlesztettünk ki a változatosabb ízekre vágyó szalámifogyasztók számára. A minőségi alapanyagokból készülő, bükkfával füstölt termékcsalád hagyományosabb fűszerezésű csemege, paprikás és csípős, valamint izgalmas chilis és fokhagymás fűszerbevonatos változatban érhető el a boltok polcain.

A PICK szalámik változatos fogyasztói igényeket elégítenek ki, de ami közös bennük: egyedi ízvilágukkal még emlékezetesebbé teszik a legfontosabb napokat és mosolyt csalnak az arcokra a hétköznapi pillanatokban is.

Büszkék vagyunk arra, hogy a PICK szalámik, nemcsak itthon, külföldön is ismertek és elismertek. Ezt bizonyítja az idén elnyert, a legnagyobb német élelmiszeripari szaklap, a Lebensmittelzeitung Top-Marke2021 szakmai díja is, amellyel a legfontosabb élelmiszerkategóriák 100 legsikeresebb márkáját tünteti ki évente. 2021-ben a PICK szalámik a Frissáru (Frische) kategórián belül a Szalámi (Salami) alkategóriában nyerték el a legjobbnak járó díjat.
MAGYAR FŐKONZULÁTUS
Főkonzul Pritz Helga Katalin
Konzul Kovács-Szabó Timea
Cím: 1155 Metcalfe St., Suite 1504
(Sun Life Building)
Montreal, QC H3B 2V6
Telefon: 438-380-3107
E-mail: 
consulate.mtr@mfa.gov.hu
Ügyfélfogadás 
Kedd: 9.00-12.00
Csütörtök: 13.00-16.00
Honlap cím: montreal.mfa.gov.hu

HIVTALOS FORDÍTÓ
Érsek András
Ordre des traducteurs, terminologues et interpretes agréés du Québec , magyar, angol, francia, román
Tel: (514) 781-9768
Fax: (514) 626-0869
Email: itt
Családi Temetkezési Vállalkozó
693. Jean Talon O.
(Park Extention)
Montreal,  H3N 1N1
Tel: (514) 271-1212